Storingen

Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom heeft Gentos een eigen Service- en Onderhoudsdienst. Storingen houden zich immers niet aan kantooruren! Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer u contact met ons opneemt, bepalen we samen welke urgentie uw situatie heeft.

Ook als u géén abonnement bij ons heeft afgesloten, kunnen wij uw storing verhelpen.

Tijdens kantooruren van 7.30 – 17.30 uur kunt u bellen met 085-0607808
Buiten kantooruren kunt u ook bellen met ons vaste nummer en kiest u optie 1 bij Urgente storingen buien kantoortijden

Onze onderhoudsdienst zorgt voor de nodige controles van uw systemen. Door regelmatig en goed onderhoud gaat het apparaat uiteindelijk langer mee. Daarnaast is het is onze taak u bij de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe CV-Ketel of VRV-systeem goed te adviseren. Een servicecontract voor het onderhoud behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunnen storingen in veel gevallen worden voorkomen.

Mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan kunt u erop vertrouwen dat onze servicemonteurs het probleem zo snel mogelijk vakkundig zullen proberen op te lossen. Wij begrijpen dat een kleine storing voor veel ongemak kan zorgen en zijn u graag van dienst.

Voor niet urgente storingen kunt u onderstaande contact formulier invullen, een van onze medewerkers nemen dan de volgende werkdag zo snel mogelijk contacg met u op.

    © Copyright - Gentos B.V. | Begrip in de wereld van installatie techniek!