Ons bedrijf

Gentos installatietechniek BV, gevestigd in Almere, is een allround bedrijf met ruime ervaring op het gebied van: water-, gas, c.v.- en elektrische installaties, sanitair, airconditioning. In ons bedrijf werken circa 20 vakkundige medewerkers, zowel in de woningbouw, renovatie en utiliteitswerk als onderhoud en service. Ons voornaamste werkgebied is Midden Nederland.

Wij zijn VCA en F-Gassen gecertificeerd, wat betekent dat ons werk en de bedrijfsvoering voldoen aan de geldende eisen. Inmiddels is Gentos een begrip in de installatiebranche.

Lees verder

Erkend leerbedrijf

Gentos installatietechniek B.V. is een erkend leerbedrijf met gekwalificeerde mensen in dienst, die jonge mensen in de branche goed willen opleiden tot vakbekwame monteurs.
Deze erkenning is van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, ofwel SBB. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven.

Van assistent monteur tot 1e monteur, servicemonteurs of middenkader engineers, wij willen jullie heel graag opleiden! Wij nodigen jonge installatiemonteurs en elektromonteurs daarom uit om eens bij ons te informeren naar de mogelijkheden voor een leerbaan. Dit kunnen een stage en / of praktijkopleiding in de vorm van een BOL of een BBL opleiding zijn. Bij Gentos hebben we veel studenten van het ROC Flevoland , ook studenten van andere installatietechniek gerichte scholen heten wij van harte welkom.

Lees verder

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Gentos hoog in het vaandel, want alleen tevreden klanten komen terug. De installatiewereld is steeds in beweging en de ontwikkeling in de techniek gaat razend snel.

Om een goede positie te handhaven, is het van wezenlijk belang om deze nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen en te implementeren. Dit betekent dat wij voortdurend blijven investeren in het kennisniveau van ons bedrijf en onze mensen. Maar we gaan verder. Wij hebben een uitgebreid kwaliteitsmanagementsysteem ontwikkeld en laten onze kennis, uitvoering en werkprocedures periodiek toetsen door diverse certificerende instanties.

© Copyright - Gentos B.V. | Begrip in de wereld van installatie techniek!