Airconditioning

Airconditioning is een vorm van klimaatregeling waarbij de temperatuur beïnvloed wordt door de regulatie van lucht in een binnenruimte. Daarom wordt veelal gesproken over klimaatbeheersing. Ook op dit gebied kan Gentos alles voor u betekenen. We zijn thuis in alle denkbare systemen. Van een eenvoudige airconditioning voor één ruimte, zoals een woonkamer of slaapkamer, tot een geavanceerd systeem voor een groot kantorencomplex. Hierbij richten wij ons zowel op de zakelijke markt als op particulieren. Om de situatie goed in beeld te krijgen maken we meestal een persoonlijke afspraak waarna we een goede offerte kunnen uitbrengen.

Luchtbehandeling en koeling, ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid zijn voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het comfort en het energiegebruik van een gebouw. Zij beïnvloeden ook in hoge mate de prestaties van de mensen die erin werken.

Verschillende airconditioninginstallaties

Wij kunnen verschillende soorten airconditioning installaties leveren en aanbrengen, afhankelijk van uw wensen. De systemen die wij plaatsen zijn van het merk Daikin en Haier. Wij zijn van mening dat deze merken een bijzonder goede kwaliteit hebben. Daikin geeft dan ook 5 jaar garantie, mits het onderhoud goed wordt uitgevoerd.

De airconditioningsystemen zijn de laatste jaren volop doorontwikkeld. Ze zijn vrijwel onhoorbaar en energiezuinig. De binnendelen, zoals de wandmodellen en plafond inbouw- en onderbouwmodellen zijn compact, fraai van vorm en kleur en kunnen naast de temperatuur ook de luchtvochtigheid regelen.

Voor het periodiek onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen op afroep uw airconditioninginstallatie onderhouden, maar u kunt ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten, zodat wij zorgen dat uw installatie jaarlijks gecontroleerd wordt.

© Copyright - Gentos B.V. | Begrip in de wereld van installatie techniek!